top of page

Den gode forbindelse til oplevelser

Tag  Bogø-Stubbekøbing overfarten, hvis du skal fra Falster til Bogø / Møn eller omvendt. Det er en genvej, og så får du - som ekstragevinst - den store oplevelse af Grønsunds natur og  sejladsen med den charmerende, gamle færge Ida. Så sødt som i gamle dage.

 

Danmark er et ø-rige, og småfærger som Ida er en del af vores kulturhistorie. Men der bliver færre og færre af de gamle færger!  Ida er faktisk Danmarks eneste tilbageværende træfærge i daglig drift! 

 

Mange bilister kører forbi færgelejerne og tager – nærmest på rygmarven – Farøbroen. Væn dig i stedet til at have fartplanen for Bogø-Stubbekøbing liggende i bilen, og und dig selv en pause i jaget. Grønsund og Ida er effektiv afstressning! 

 

Sejlplanen kan ses andetsteds på denne hjemmeside. Du kan tage et print af den. Den  fås også i trykt udgave på færgen, i turistbureauer og butikker.

Cyklister kan ikke køre over Farøbroen, så Bogø-Stubbekøbing overfarten er  cyklisternes egen ’motorvej’. Derfor går et antal regionale cykelruter og  2 af Danmarks 4 internationale cykelruter via overfarten.

bottom of page